marți, 5 ianuarie 2010

Istoria unei legende

Holy Grail jucatorul ruben isi face autobiografia
La inceputul anului 1100 in Evul Mediu noi state incep sa isi creasca numarul teritorilor, armata si tot odata toti vor lupta pentru putere. Acesta fiind un timp al haosului si al durerii. Se dau foarte multe razboaie, boli si exploatarea populatiei vor duce la foarte multe decese si multa suferinta. In Evul Mediu sau Evul Intunecat, in anul 1100 se aud multe vesti de razboaie, se dau multe lupte, mor multi bravi soldati si astfel apare suferinta. In lupta auzind sunetul aerului taiat de sageti si al lancei lovind toti spera sa nu cada pe camp, acasa cu bine din ou sa ajunga. In scurt timp incep sa apara si marile puteri dar vor veni si alti jucatori care treptat treptat ii vor inlocui. Totul pentru noi a inceput in 02/08/2009 cand atacurile barbarilor erau tot mai multe asupra noastra, aveau loc lupte aproape zilnic, in toate capetele imperiului Corsair. Imparatul nostru era foarte batran si nu mai putea face fata tuturor acestor atacuri, avand in vedere ca intrase in razboi si cu paganii (turcii), care se apropiau tot mai mult de teritoriile noastre. Pentru a putea rezista tuturor atacurilor barbare, care veneau la marginea granitelor, Carol, imparatul nostru a ridicat marci de aparare, conduse de cei ce s-au remarcat in lupta si care erau credinciosi acestuia. Intr-o lupta cu Scitii fiul lui Carol cade pe campul de lupta grav ranit, si dupa 3 zile moare. Aceasta ia provocat o rana foarte mare imparatului care nu mai a avut puterea sa mearga impotriva paganilor care auzind veste aceasta, au pornit cu toata armata spre Corsair. Carol il pune pe ruben (stapanul nostru), in fruntea unei armate care va porni in sfanta cruciada impotriva turcilor. Armata noastra ajunge pe pamantul locuit de niste talhari ai desertului, incepem lupta contra acestora si ii biruim. Sub comanda lui ruben incepem sa construim o cetate fortificata care in curand va purta numele de [RO] Santiago Bernabeu. Aceasta cetate avea o lungime de 200 m, latime 200 m si ziduri inalte de 70 m si groase de 20. O cetate falnica, fortificata in care cruciatii nostri asteptau lupta cu paganii care se apropia tot mai mult.

Prima confruntare.
Era o zi insorita, varful lancilor straluceau in bataia soarelui, dar soldatii nostril cand au vazut armata pagana, care era cata frunza si iarba au dat putin inapoi. Ruben vazand aceasta a iesit in fata, i-a imbarbatat si ia trimis cu un moral mai ridicat in lupta. S-a auzit un tipat, si turci au inceput sa vina spre noi, la comanda lui ruben arcasii nostri bine instruti au reusit sa doboare o mare parte din armata turca, tragand iar si iar pana s-au apropiat de noi paganii au mai ramas cu mai putin de jumatate din armata. Lupta a durat destul de mult, cavaleria noastra sa descurcat excelent iar turcii au fost invinsi, dar cativa impreuna cu conducatorul lor. Dupa aceasta grea lupta toti am crezut ca s-a terminat dar ruben, mai precaut a zis sa ramanem, si in zori sa mergem impotriva lor ca sa nu ii mai lasam sa isi construiasca o armata atat de mare. Seara am transportat de pe campul de lupta ranitii si mortii, iar o parte din conducatorii turci care au cazut pe campul de lupta i-am tras in teapa in fata fortaretei noastre. La auzul ca paganii au fost infranti imparatul Carol ia promis lui ruben ca dupa ce se intoarce din cruciada ii va da o parte a imperiului, el fiind grav bolnav. La cetate din imperiu, acolo unde se afla imparatul Carol acesta a dat o petrecere dar multi nu s-au putut bucura deoarece nu stiau daca, tatii, sotii, iubitii si fii lor se vor mai intoarce inapoi.

A doua confruntare
In zori, dis-de-dimineata am pornit in cautarea lui Saladin, l-am gasit pe acesta care sa unit cu barbarii, piratii deserturilor si gastile de talhari carora le-a promis ca daca il vor ajuta si ne vor invinge le va da o parte din imperiul Corsair. A strans o armata mare, afara pe campul de lupta ploua, lupta a fost mai gra decat prima, am pierdut foarte multi oameni iar ruben a fost doborat de pe cal, la vazul acesteia cruciatii nostri au intrat in panica dar el s-a ridicat si a continuat lupta, reusind impreuna cu putini nostri soldati ramasi sa ii invingem pe pagani, iar Saladin a fost prins si dus la Corsair sa fie judecat de catre imparatul Carol. Am invins dar cu pretul a mii de morti, a caror familii au suferit mult, iar ruben si-a pierdut cel mai bun prieten in aceasta ultima lupta. Saladin a fost executat, iar imparatul Carol ia oferit o mosie lui ruben ca recompensa pentru marea victorie in ambele cruciade. Astfel incepe istoria noastra, a noului regat, cu un nou conducator.


Bazele noului regat
Ruben a intemeiat o cetate cu numele de [RO] Santiago Bernabeu in fruntea careia l-a pus pe primul erou Lou Hansen. Acesta a inceput sa puna bazele regatului construind ferme pentru a aproviziona populatia, baraci, grajduri si ateliare pentru asi putea sporii armata, un templu pentru populatia crestina a orasului, o fantana din care populatia sa isi poata produce apa fara sa faca un drum lung pana la lacul Balium si inapoi, un tar ca oamenii sa isi poata cumpara alimente si pentru a importa resursele necesare, un depozit pentru resursele din sat si o biblioteca pentru a creste nivelul de eruditie a populatiei. Cand satul a inceput sa prospere el ridica obeliscul, aducand multa faima si glorie satului, mareste castelul si falnicele ziduri. Era priceput in arhitectura, si in gestionarea resurselor, in lupta nu era chiar atat de bun dar compensa cu daruirea sa.
Acesta a reusit sa faca fata singur atacurilor lupilor ce ingrozeau populatia si sa isi construiasca o armata mica, cu care ataca satele din jurul satului nostru. Din nefericire acesta a murit la doar nivelul 5 intr-o campanie din satele parasite de prin jurul nostr, atacat de o ceata de marauderi.

Fritz Huston
La conducere ruben il pune pe Fritz Huston, acesta era brav in lupta, un luptator puternic si cu un talent de manuire a spadei de nedescris. Acesta incepe sa isi construiasca o armata puternica si intra in conflict cu jucatorul activ janix. Il ataca pe acesta cu un vanator de mente pentru ai spiona armata dar din pacate acesta moare. Janix ataca [RO] Santiago Bernabeu, venind cu o armata mare in acest oras dar planul perfect de lupta al lui Fritz face ca acesta sa fie infrant, pierzand aproape toata armata si fuge din oras. Dupa aceasta, a doua zi intram in orasul lui Janix, ucidem armata acestuia si il transformam in frema noastra.
In fiecare zi il atacam pe acesta si cu resursele furate de la el ne intaream armat si spoream nivelul de eruditie. Pana intr- zi cand Johan112 un jucator mult mai puternic decat ruben a trimis un mesaj prin care sa nu il mai atace pe Janix pentru a nu face razboi intre el si ruben. Nu il mai atacam dar gasim alte ferme, farmam in continuu si reusim sa sporim nivelul de eruditie.

[RO] Santiago Bernabeu 2
Era o zi calda de vara, Frtz Huston impreuna cu armata sa se pregateau sa atace orasul vecin pentru al cucerii. Incepe marsul si ajungem acolo, in drumul nostru spre castelul orasului ne intalnimi cu doua armate a comandantului marauder pe care arcasii nostri le doboara de la distanta. Odata ajun la castel Fritz impreuna cu soldatii sai isi incep rapid misiunea de a cucerii orasul, aceasta a durat foarte mult, 24 de ore iar ostenii nostri erau obositi mai ales ca aveau de tine piept si marauderilor care atacau incontinuu, am pierdut catva oameni dar am reusit sa cucerim orasul iar regatul condus de ruben, care la pus ca administrator pe Fritz Huston incepea incet, incet sa se trensforme intr-un imperiu. Orasul nou cucerit a fost numuit [RO] Santiago Bernabeu 2 dupa numele primului nostru oras, in acelasi timp si capitala [RO] Santiago Bernabeu.
[RO] Santiago Bernabeu 2 era un oras frumos, avea cladiri ridicate la un nivel mare, nu era ca si capitala dar era un oras cu un aspect impunator si cu ziduri inalte. Dupa cucerire incepem sa dezvoltam acest oras, construim porti si marim cladirile, importam aici resurse necesare din [RO] Santiago Bernabeu si instruim soldati pentru a avea o armata din ce in ce mai puternica. Introducem resurse in bibliotecile ambelor orase pentru a cucerii noi teritorii.

Ruben isi face astfel un prieten foarte bun, pe achilles166, conducatorul a 3 orase invecinate.
Fritz huston ataca orasele din jurul nostru farmand toata ziua, isi face o armata puternica si introduce in biblioteca resurse sporindusi nivelul de eruditie si crescandusi numarul de vasali pe care ii poate controla. Il face vasalul sau pe dulgheru, caruia ii asigura protectie ca sa se poata dezvolta in liniste.

[RO] Santiago Bernabeu 3 si conflictul cu tomovvd
Dupa cresterea nivelului de eruditi Fritz Huston impreuna cu armata sa se hotarasc sa atace un oras mai indepartat, foarte bine dezvoltat ca sa il cucereasca. Dimineata pornim spre el, ajungem in cateva ore si pornim spre castelul acestui oras, ucidem armatele comandantului marauder si incepem procesul de cucerire al orasului. Totul ni sa parut simplu, au mai venit nistre armate de marauderi pe care le-am ucis, dar seara tarziu a inceput haousul. Tomovvd a intrat in oras incercand sa ne opreasca din a cucerii orasul astfel incepe o lupta crancena. Armatele noastre care erau separate pornesc spre acesta dar superioritatea sa in numarul arcasilor face ca o multime din trupele noastre sa fie ucise. Il infrangem, silindul sa paraseasca orasul dar si in randul trupelor noastre am suferit mari pierderi, mai mult de jumatate din armata noastra a fost ucisa in acea seara. Am cucerit orasul, dar cu mari sacrificii. Orasul era unul foarte frumos, bine dezvoltat. Am inceput sa incepem constructia zidurilor, dupa catava vreme am transformat acest oras in cel mai frumos oras al nostru devenind astfel si capitala regatului nostru. Am reusit sa ajungem prima data in topul celor mai puternice armate, pentru o perioada scurta de timp. Am reusit sa crestem numarul de vasali pe care ii puteam controla si l-am facut vasalul nostrum pe OldVlad, care a reusit astfel sa scape de atacurile invadatorilor care il atacau, dar din nefericire achille166 distrus de Tomovvd a renuntat la joc. Frint Huston si armata san u au mai avut lupte grele pana cand am ineceput sa cucerim orasul al 4- lea.

[RO] Santiago Bernabeu 4
Fritz Huston avand o domnie luga incearca sa cucereasca si al 4 lea oras pentru asi spori Gloria si faima, devenind astfel un erou cunoscut in toata valea. Orasul este cucerit fara probleme, un oras mai slab dezvoltat dar care treptat va creste. Dupa cecerirea acestui oras regatul nostru se transforma in imperiu.

Campanile impotriva lui adventurehut
Incepem sa atacam regulat un jucator, adventure hut pentru a creste nivelul lui Fritz. Prima campanie este foarte grea deoarece trupele noastre nu au mai fost niciodata acolo si se tem de ce pot intalnii. Alegem locatia barbarian seattlement pe care il atacam. Odata ajunsi acolo, in jungla grea de parcur si cu o multime de pericole, principalull barbarii care sunt trupe obisnuite cu acel mediu de viata si se misca foarte repede si vin in numar destu de mare. In raza noastra vizuala apar mai multe armate de barbari care se napustesc asupra noastre dar sun invinse, nu fara a ne provoca cateva pierderi. Am inaintat cu greu in acel oras si am ucis zeci de mii de barbari, am ajuns in inima junglei acolo unde se afla satul barbar, cu cladiri foarte dezvoltate care nu au fost construite in orasul altui jucator. Zile in sir, atac dupa atac dadeam acestor sate omorand cu miile si zeci de mii de barbari intr-o campanie, pana cand ne-am hotarat sa atacam si minele abandonate.
Acolo in mijlocul stancilor se afla mine, care sunt protejate de catre sclavi, acesti se misca rapid pe stanci dar sint foarte vulnerabili la sageti, omorand dintr-un foc si cate 100. Aceste campanii ii cresc experienta lui Fritz Huston, care face cea mai mare greseala atunci cand ataca blackrok castle, aculo fiind un teritori in care predomina stancile si padurile, unde te deplasezi foarte greu. Ajunsi in sat, nestiind ce pericol ne asteapta ne avantam in orasul acela si urmeaza lupte crancene deoarece suntem inconjurati de arcasi malefici si cavaleri negrii care ne produc mari pierderi. Dupa cateva ore reusim sa scapam cu o armata mult mai mica, pierznd ~3000 de trupe.

Conflictul dintre Tomovvd si madeye
Madeye vasalul lui Tomovvd intra in clonflict cu acesta, dizolva tratatul dintre ei si cand Tomovvd nu este activ reuseste sa il invinga pe acesta omorandui toata armata care ii era rasfirata prin toate satele, astfel Tomovv devine o ferma de lux prin apropiere, devenind astfel inactiv reusim sa furam resurse de la acesta. Satele sale au fost impartite intre ruben si madeye, ruben care l-a sustinut pe madeye in capania sa impotriva lui Tomovvd.
Dupa mai multe jafuri reusim sa trecem doua nivele de vasalitate putand sa mai controlam inca 2 vasali si un nivel de eruditie.
Ruben reuseste sa ii faca vasalii sai pe Varik si deimante123 si sa intre din nou in topul celor mai puternice armate. Ruben rupe tratatul cu deimante123 deoarece nu ii convine tributul primit din partea acestuia si icearca sa isi gaseasca un nou vasal.

De la [RO] Santiago Bernabeu la [RO] Real Madrid
Dupa o perioada de timp ruben hotareste sa schimbe numele oraselor noastre astfel trecem de la [RO] Santiago Bernabeu la [RO] Real Madrid si in acelasi timp schimba si capitala, astfel [RO] Real Madrid 3 devine capitala si centrul de rezistenta al imperiului.

[RO] Real Madrid 5
Crescandune puterea, ajungad iar printre cei mai puternici ne-am hotarat sa cucerim si cel de al 5-lea oras. Un oras vecin cu noi, foarte slab dezvoltat ce se afla sub conducerea jucatorului NoComander. Astfel incepe asediul orasului care a fost cucerit fara nici o pierdere in randul nostru, ci doar in randul marauderilor care au pierdut cateva zeci de trupe. O cucerire care mai aduce faima imperiului si creste puterea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu